Annons
Annons

Om det finaste presskitet den här sidan hösten

För någon vecka sedan fick jag hem det finaste presskitet den här sidan om hösten. Det kom från 

Annons

Sadolin och innehöll massvis med väggfärger  i de vackraste av kulörer.

s2

Dessutom med poetiska namn som Mason och Leafy. Precis sådär som man vill att det ska vara när man väljer färg. Att man liksom lockas in i känslan som namnet ger – i kombination med kulören. Jag skulle till exempel mer än gärna spendera en stor del av hösten i ett sovrum med den gröna färgen Leafy på väggen.

s3

En av anledningarna till att det här kitet var så himla fint var ju – med all säkerhet – att det var grymma Johanna Bradford med bloggen Tant Johanna som satt ihop det. Hon har nämligen fortsatt på förra årets samarbete med Sadolin och denna gång skapat 3 olika teman av de nya kulörerna – som går under samlingsnamnet Sadolin TOP7.

s1

Kitet som jag fick innehöll kulörer på temat The Nostalgic och kändes väldigt rätt om man ser till vad jag inspireras av just nu. Dova, lite mustigare färger med både värme och karaktär. Så himla fint!

Sadolins hemsida kan man hitta fantastiskt fina bilder som Johanna stylat. Både på temat The Nostalgic, The Graphic och The Romantic. Garanterat ögongodis och dessutom himla inspirerande om man vill måla om ett eller två rum lagom till att vintermörkret kommer!

Den ljuvliga tapeten kommer från Sandberg.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar