Annons
Annons

Om de rosa träden och om någon som vill nå upp till dem.

I dag tog vi en tur in till stan. Jag och lilla familjen.

Det var ju strålande sol ute och jag hade hört ryktas om att det säkraste vårtecknet av dem alla var här. De blommande körsbärsträden i Kungsträdgården.

körsbärsträd

Det var någon i sällskapet som lite extra fascinerad av det hela.

cherry blossom

Av att hela himlen helt plötsligt blev rosa och fluffig och magisk.

cherry blossom

Stora ögon som tittade och små händer som sträcktes upp.

Så himla fint var det. Förra gången de blommade minns jag att jag cyklade hit innan jobbet en förmiddag. Fotograferade dem och tänkte att ”tänk, nästa år går jag hit med den lilla personen som bor i min magen nu, jag undrar om hen kommer tycka att det är lika fint som jag”. Livet alltså. I bland är det allt bra snällt mot en.

Fotografier av David Pagmar och mig.

translation

It’ finally spring in Stockholm! Me and my family went to see the cherry blossom trees today and my the youngest member of the family was very fascinated of the pink flowers.  

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar