Annons
Annons

Om de finaste tapeterna med pioner och sirliga bladverk från Rifle Paper Co.

Ni vet Rifle Paper Co, det där företaget som gör de gulligaste

Annons

korten, de finaste almanackorna och de vackraste omslagspapperna.  Nu har de även gjort en kollektion med tapeter. Och det kan vara de finaste tapeter jag nånsin sett.

r5

r14

r13

r7

r10

Med pioner i alla möjliga färger.

r12

annae

r11

Och sirliga bladverk.

r2

city

Roliga cityprints.

 r6

Och den trendiga ananasen för den som gillar det.

r8

r9

r3

Och gulliga djur för barnrummet. Helt underbart tycker jag! Vilken var er favorit?

Alla bilder kommer från Rifle Paper Co.

translation

You know, Rifle Paper Co., the company makes the cutest cards, the finest calendars and the most beautiful wrapping papers. Now they have also made ​​a collection of wallpapers. And it may be the finest wallpaper I’ve ever seen. With peonies, gracefully foliage and cute animals. Just lovely!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar