Annons
Annons

Om dahlior, lyxiga räkmackor och svindlande tankar

I dag har vi alltså firat Chaplin som fyllt 1 år. Vi började dagen med att han fick frukost på sängen (macka, mjölk och majskrokar haha). Och så hade vi tänt ett ljus och sjöng för honom. Han tittade storögt på oss och skrattade förtjust.

dalia

Sen blev det paketöppning och efter det drog vi iväg på en liten utflykt till Bergianska trädgården hela familjen (andra dagen i rad jag och Chaplin åker dit. Blev alldeles förälskad i stället och vill vara där vareviga dag nu känns det som). Fikade på räkmackor, päron-och kolapaj och drack kaffe i Gamla Orangeriet. Gick på promenad och luktade på blommor. Väl hemma kom farmor och lekte och lämnade över paket och sen blev det pannkakor till middag innan han slocknade utmattad strax efter kl 18.

barn

Och nu har lugnet lagt sig och jag är lite rörd och glad om vartannat. Har köpt en stor bunt dahlior (hur fint?) till mig själv i present som jag placerar ut i lägenheten och njuter av doften från dem. Tänker på hur vi kommer skapa traditioner för honom som han alltid kommer ha med sig. Hela livet. Ganska så svindlande på något sätt. Att det vi gör för honom blir det han minns.

docka

Och även om han inte kommer minns just i idag så kan man ju alltid hoppas att han somnar med en bra känsla i kroppen. En känsla av att vara sedd och älskad och viktig.

Hoppas ni haft en fin dag med! I morgon blir det inredning igen här för hela slanten som vanligt. Tack för att ni står ut med lite sentimentala inlägg dagar som dessa.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Elin

  Åh så himla fint du skriver! 🙂 blir varm i själen. Vilken mysig ettårsdag, känns svindlande att om 4mån är det en ettårig hos mig med. Tack för att du delar, och för ditt fina svar, va kul att min lilla kommentar kan betyd något för dig. När du inspirerar hela tiden till mig och så många andra, man är väl bara för feg för att kommentera ibland.

 • IdaMagntorn

  Åh gullplutten, grattiskram på ettårsdagen!!

 • katarinamatsson

  Älskar sentimentala inlägg 🙂 Grattis till dig och Chaplin!

 • Emilia Leide

  Hurra för Chaplin! <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar