Annons
Annons

Om dagens vintagefynd och världens finaste Mors Dag

I dag har jag haft världens finaste dag. Eller i alla fall en av de finaste på länge, länge. Har blivit så himla uppvaktad av David och Chaplin hela dagen – på grund av att det är Mors Dag – att jag känner mig så sjukt bortskämd.

Annons

Och väldigt lyckligt lottad. Frukost på mitt favoritcafé Petité France, loppis i Hornstull (hur länge jag ville!) och sen egentid på balkongen OCH middag ute.

En av höjdpunkterna var helt klart dagens loppis – Återvinningsfesten (Nordens största loppis) – där privatpersoner säljer prylar de inte längre använder till grymt bra priser. Jag har fyndat mycket att det inte är klokt.

vintage

Det på bilden är bara ett axplock. Jag hittade bland annat underbara kristallglas, ett ljuvligt fruktfat i mässing, vackra mässingsljusstakar, vintageramar, tjusiga skedar, barnböcker, en blus och mycket mer.

Som sagt – bästa dagen på länge.

Bilden kommer från min Instagram där jag heter @volanglinda. Följ mig gärna där för inspirerande bilder, vintagetips och vardagsbetraktelser.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Christin

    Helt otroligt vilka fina loppisfynd!!! Frukostkålen är makalös, plus – hela bilden är jättefin!

    http://www.midis.se

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar