Annons
Annons

Om Bloglovin’ och lite till.

För er nya läsare som vill hålla koll på uppdateringar här på ett smidigt sätt så finns jag och bloggen finns på Bloglovin’ också. Klicka här för att komma dit.

Kolla gärna även in Facebook- sidan för Volang. När vi är 200 som gillar Volang där vinner en lycklig person en valfri poster från hajpade och supergrymma design duon Little Studio! Kolla in vad jag skrivit om Little Studio här, och klicka här för att gå till Volang på Facebook för att ha chansen att vinna.

You can follow me and the blog on both Bloglovin’ and Facebook. If you ”like” me on Facebook you’ll have the chance to win one of Little Studio’s lovely posters. Just click here for the chance to win!

Foto: första bilden från A Beautiful Mess, de andra bilderna kommer från Little Studio.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar