Annons
Annons

Om badkar, dockhus och en vinterlista.

Bjuder på blandande tjusigheter som jag tycker passar en söndag. Såsom en säng bäddad med Wordfeud- inspirerade kuddar, ett vackert badkar, ett antikt dockhus och en kakbuffé. Själv ska jag iväg och jobba vilket jag inte alls känner för tyvärr. Längtar nämligen redan tills jag kommer hem ikväll och ska äta semlor i soffan med min kille. Men jag tror att det kan bli en ganska bra söndag ändå, hoppas. Jag tänkte lyssna på min Vinterlista ganska mycket, det kan ni också göra om ni vill. Vilka är era bästa söndagsbestyr? Inspirera mig inför nästa helg är ni fina! Alla bilder hittade jag förresten i den här skattkistan.

Annons

Unfortunately I have to go to work soon but I leave you with these lovely pics which I think have the feeling of a Sunday in them. What are your favorite things to do on a Sunday? Please inspire won’t you?!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Cat

    Dockhuset och badrummet var ju helt otroligt fina!

    Mina bästa söndagstips är söndagspromenad (om det inte är för kallt) och försöka gå såna där vägar man aldrig går annars med kameran i handen, baka hallongrottor eller kolasnittar, hälsa på mamma eller sitta vid bordet och pyssla med någon bra låtlista på i bakgrunden.

  • Alltid lika fantastiska bilder! 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar