Annons
Annons

Om att hitta pastelliga kakor från Paris i skafferiet.

I dag fick jag ett ryck och rensade ur ett av skåpen i mitt kök. Ett sådant skåp där man bara stuvat in det ena efter det andra under ganska så lång tid. Allra längst in där – bakom grahamsmjöl, florsocker och en väldig massa förpackningar med

Annons

te – hittade jag en förpackning med något tjusigt.

kakor1

Nämligen de här pastelliga, runda och alldeles underbart goda kakorna. Som fraktats hit hela vägen från Paris.

kakor2

Köpta i den ljuvliga matbutiken Le bon Marché Rive Gauche (missa inte den om ni åker till Paris!) och inte alls menade att ligga längst in i ett skåp.

kakor3

Så – förutom att förevigas på bild – fick de nu komma fram och få en alldeles egen plats. Utanför skåpet. Precis som det var menat från början.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Fairy of Inspiration

    Ska man inte smaska upp dem alltså? Man får bara smaska med ögonen?

    • Haha jo men självklart går man ju och norpar en och annan här och där:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar