Annons
Annons

Om att göra något gott för någon annan.

Den senaste veckan har flera fina människor som jag känner via bloggar och instagram bidragit till en fin sak. Nämligen genom att ge en del av sin  försäljningssumma till cancerfonden i deras kamp mot den där hemska sjukdomen.

Annons

Anledningen är till stor del vad som drabbat Piia (@frkgulinstagram) och hennes familj.

c1

Bland annat går 50 kr av Ellen Vingrens fina skepp direkt till insamlingen när du handlar den hos Mackapär Printshop.

c2

Andra som varit med och tagit initiativ till att hjälpa någon annan är bland annat Sofia på Mokkasin och NannaSå fint jag vill. Så himla bra!

Själv vill jag bidra genom att skänka hälften av den ersättning jag får för att blogga här på ELLE Decoration (i maj månad) – direkt till Cancerfonden. Hoppas ni också vill vara med och bidra till insamlingen!

Bilderna har jag lånat av Mackarpär-Ulrika.

translation

Cancer is one of the worst things. Therefore we all have to help with collecting money to defeat it. I’m giving half of this months salary for blogging to Cancerfonden. I hope you will participate in the fund raising as well!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar