Annons
Annons

oh I love you I wish you had the flue.

Det var en fin helg i Sigtuna. Köpte en massa fina saker som jag ska visa er snart! Men nu är jag superförkyld och måste vara hemma och kurerar mig hela dagen. Typiskt. Ni får gärna tipsa om nån bra vara-hemma-och-vara-sjuk-film. Är lite sugen på Love Story som Cecilia kollade på häromdan. Vad tror ni, har ni sett den?

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar