Annons
Annons

Ögongodis; Lotta Agaton och Kristofer Johnsson för H&M Home

Wow! Kolla in så fint det här var då. Stylisten Lotta Agaton har stylat och Kristofer Johnsson har fotograferat för H&M Home. Perfekt ögongodis om ni frågar mig!

H&M Home by Lotta Agaton

H&M Home by Lotta Agaton

H&M Home by Lotta Agaton

Älskar den första bilden speciellt.

Annons

Den där gröna färgen på stolen i kombination med det naturfärgade pappret, alla växter och det vackra skåpet. Perfekt.

Fotografier lånade från Kristofer Johnsson.

translation

Wow! Check out this prettiness. Stylist Lotta Agaton has styled and Kristofer Johnsson has photographed for H & M Home. Great eye candy if you ask me!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar