Annons
Annons

Ögongodis från Malmö

Just nu kan man njuta av vackra bilder från – vad som måste vara – en av Malmös finaste lägenheter hos Bolaget Fastighetsförmedling. Lägenheten har tidigare tillhört Nina Persson och jag har bloggat om den både en och två gånger för att den var så sjukt fint inredd när hon bodde där (om hon inte fortfarande gör det?).

Annons

Min favoritlägenhet alla gånger.

Även den nuvarande ägaren har gjort ett himla fint jobb med inredningen måste jag säga, kolla bara här:

b1

b4

b2

b3

b5

b10

b6

b8

b7

b9

b10

Ögongodis när det är som bäst. Älskar det magiska ljuset i alla rum, stuckaturerna i taket, de vackra dörrarna. Ja, som sagt, en drömlägenhet som är få förunnade. Tur att man kan få kika in så här ändå…

Tipstack till Tant Johanna!

Alla bilder kommer från Bolaget.

translation

A very, very pretty apartment in Malmoe that once belonged to Nina Persson (The Cardigans, A Camp). See more pics here

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • w

    Det är fortfarande Ninas lägenhet, den blev aldrig såld tidigare gånger. Kollar man på tidigare bilder så finns det lite möbler kvar sen sist & inte minst så finns det en A Camp-målning uppe också som också hintar om dess ägare. Hoppas lägenheten kan få en ny ägare som kommer vårda den lika väl som Nina gjort!

    • Tack för info! Ja det får vi verkligen hoppas. Otroligt fint är det alltså!<3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar