Annons
Annons

Ögongodis från Drömma-Lotta

Vi som följer Drömma-Lotta (eller Lotta Lundberg som hon egentligen heter) på Instagram har med spänning kunnat följa hur lägenheten nedan växt fram. Från att ha varit alldeles tom har Lotta fyllt dem med allehanda skönheter i form av möbler, växter och inredningsprylar.

Annons

För att sedan hamna på Hemnet via mäklarbyrån ESNY. Och hon har verkligen gjort det med bravur och med sin alldeles egna fingertoppskänsla.

Helgens finaste ögongodis tycker jag!

drömma lotta hemnet

drömma lotta hemnet

drömma lotta hemnet

drömma lotta hemnet

drömma lotta hemnet

drömma lotta hemnet

Bilderna ovan är mina absoluta favoriter – med härliga inslag av vintage och behagliga färger. Fler bilder hittar ni hos Drömma.

Fotograf: Jesper Florbrant

translation

Beautiful apartment in Stockholm – styled by talented Lotta. I like the mix of lovely vintage furniture and the harmony in the colors. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar