Annons
Annons

Ögongodis från Chalmersgatan

Det är ganska sent på söndagkvällen och jag har haft en späckad – men fantastiskt rolig – dag på Vintagefabriken. Älskar att vara där! Att känna att jag har en plats att gå till, att folk tycker om det vi gör där och att vi har alla möjligheter att förverkliga våra idéer och drömmar i de där lokalerna.

Annons

Åh vad jag önskar att det alltid kommer att kännas så. Hoppas.

chalmersgatan

Hur som. Jag ska snart sova men ville bara dela med mig av de här bilderna från en lägenhet på Chalmersgatan. Tycker att de här bilderna känns fina att ha kvar en stund på hornhinnan innan sömnen kommer. Stillsamma, vackra och harmoniska. Perfekt kombination just precis nu.

chalmersgatan, stadshem

chalmersgatan

chalmersgatan

chalmersgatan

chalmersgatan

chalmersgatan

chalmersgatan

chalmersgatan

chalmersgatan, bedroom

bedroom

kitchen

kitchen

Tack förresten för alla fina kommentarer jag fått på de senaste inläggen! Blir så glad av att höra era röster där på andra sidan datorn. Ni ska veta att jag läser varenda en av dem och blir lika glad av varje ord. Ni är allt bra ni.

Alla bilder kommer från Stadshem.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (2)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • elise

    wow! sjukt vacker lägenhet. http://instagram.com/edawareness

  • S

    Fint lugn och ro i bilderna/lägenheten! Men jag skulle ville ha några fler kontraster med knallfärger om det var mitt hem 😉 Tycker du har många fina interiörtips, ska nog in här lite oftare 🙂

  • Marcos Casagrandi

    vad namnet på denna kvinnas bild med en tiger?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar