Annons
Annons

Ögongodis; Fiskarstuga i Danmark

Via bloggen Trendspanarna fick jag upp ögonen för det perfekta inspirationsinlägget på tema inredning. (Tack till

Annons

er!). Det är nämligen bilder från en fiskarstuga i Klint i Danmark som publicerats på Boligliv. Alldeles underbart bohemiskt och harmoniskt på en och samma gång. Och med de vackraste kombinationerna av blåtoner – kolla bara skrivbordet här nedan. Hur ljuvligt som helst!

k1

k11

k8

k2

k3

k5

k6

k7

k4

k10

Alla bilder kommer från Boligliv.

translation

Beautiful pics from a bohemic and harmonic home in Denmark. I just love the different shades of blue!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar