Annons
Annons

Ögongodis; ett drömhus på Gotland

Kolla in det här drömhuset (byggt år 1770) med stort D på Gotland! Hittade det nyss via Fantastic Frank. Jag älskar ljuset i huset, de vitkalkade väggarna och – så klart – den ljuvliga trädgården. Känner knappast att bilderna kräver någon form av förklaring.

Annons

Det här är ögongodis i dess rätta bemärkelse. Mer Gotland – och svensk sommar – än så blir det nog inte. Jag vill flytta in!

gotland

gotland2

gotland3

gotland4

gotland5

gotland7

gotland9

gotland8

gotland13

Alla bilder  från Hobursvägen 21 via Fantastic Frank.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar