Annons
Annons

Ögongodis av Emma Fischer

Stylisten Emma Fischer – som driver företaget ”Emma Hos” har en fingertoppskänsla som är få förunnat. Följer henne på Instagram sedan länge men har inte varit inne och kikat på hennes sajt förrän nu. Och känner att jag måste dela allt detta ögongodis med er.

Annons

SÅ mycket fint.

1

Älskar denna bild.

e1

Och denna.

 e2

Och denna. Så härliga färger och detaljer.

e02

e3

e4

e04

e06

e07

e7

Den här bilden – och de under – kanske ni redan sett lite här och där i veckan som gått. Från en lägenhet på Värmlandsgatan 24 D som Stadshem har till försäljning nu.

e8

Otroligt fint!

e9

e10

Och ganska så magiskt.

Alla bilder är tagna av Jonas Berg.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Sofia

    Haha vad kul, första bilden är från lägenheten jag bodde i i Göteborg före den såldes!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar