Annons
Annons

Och vinnarna är…

Ja men då var boktävlingen avklarad! Det var hemskt roligt att så många ville vara med och det var underbart kul att få läsa era fina motiveringar. Önskar lite ibland att jag kunde få träffa er alla och lära känna er mer för ni verkar så himla gulliga.

Men i vilket fall, den som vinner Sophies Mat ihop med Nyfixat är Anna Sylvan. Annas motivering är att hon behöver en kasta-mig-över-kanten-knuff och har många bjudningar att ta igen i höst. Hov lovar dessutom att prova på ett recept om dagen och kanske lägger hon ut ett och annat på sin finfina blogg Rackarungar. Det skulle i alla fall jag gilla!

Vinnaren av Antikviteter i Modern Miljö ihop med Nyfixat heter Lisa Pegoraro. Lisa skriver att hon och hennes sambo håller på att fixa det fint i sin nya lya med premissen att det ska ske genom genom just återbruk och deras intresse för antikviteter. Därför skulle de här böckerna passa så bra och det tycker jag låter som en alldeles utmärkt anledning.

Sen har jag faktiskt ett bonuspris också. Det är nämligen ett ex av Nyfixat som Sara Jändel vinner eftersom hon om ett par år ska flytta hemifrån och redan nu börjat drömma om hur det ska se ut hos henne när det är dags för flytt. Jag som själv gillar att drömma och planera uppmuntrar så klart det och tycker Sara helt klart är värd en fin inspirationsbok.

Grattis till er! Hoppas ni får en mysig höststund med era nya böcker. Maila mig era adresser så skickar jag böckerna så fort som möjligt.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Gulp! Har jag verkligen lovat det där?? Jisses, nu tror jag bestämt att jag blir lite svettig. Menade jag varje dag!??

    Ja du Linda, vi får se… Men TOKGLAD blev jag i alla fall. Mailar dig min adress och vad gulliga du skrev om min blogg. Tack!

    • Haha nej men jag förstod ju att det inte var på riktigt:) Men det var en himla fin motivering i vilket fall! Kul att du blev glad.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar