Annons
Annons

och vinnaren är…

Grattis till fina läsaren Cat som är vinnare av grymma inredningstidningen Apartamento! (Maila mig gärna din adress så får du tidningen i brevlådan en dag snart). Tack alla ni andra som också gillat Volang på Facebook. När vi kommit upp till 75 som gillar lottar jag ut det här tjusiga kitet och då dyker det även upp ett nytt pris som lottas ut när vi är uppe i 100 stycken. Så gilla på!

Klicka här för att komma till Facebook  sidan för Volang.

Congrats to lovely Cat who won the latest issue of Apartamento Magazine. Go to the Facebook page for Volang for the chance of winning theese things.

Just click here.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar