Annons
Annons

…och vinnaren är.

Nu har jag dragit vinnaren av en valfri poster från Little Studio och det blir  Åsa Haglund som vinner! Grattis till dig. Maila mig så  fixar vi så att du får en valfri poster hemskickad. Tack alla fina som varit med och gillat Volang på Facebook, det känns väldigt roligt att vi är så många nu och det är absolut inte omöjligt att det dyker upp flera fina utlottningar framöver.

The winner of a Little Studio poster is blog reader Åsa Haglund. Congrats to you! And thanks to all of you that have become fans on my Facebook page. There will  be more giveaways so stay tuned and continue to like the page for a chance to participate.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar