Annons
Annons

…och vinnaren är.

Vinnaren i förra utlottningen och den som vinner söta elefanten från Lamaze heter Josefin Sissoko. Grattis till dig! Skicka mig ett mail så fixar jag så att du får vinsten på posten. När vi är uppe i 150 stycken som gillar Volang på Facebook drar jag en lycklig vinnare av det här priset:

Det är nämligen något jag köpte i London och som jag blev så förtjust i att jag vill att nån av er också ska få möjlighet att bli det.

Annons

Det är en liten box, fylld med 100 stycken vykort som alla föreställer omslaget på en bok som förlaget Puffin Books släppt. Det är allt från Alice in Wonderland, till Paddington, till The Wizard of Oz och The Secret Garden. Grymma barn och inredningsböcker helt enkelt. Jag tänker att man kan använda dem till lite vad som helst. Sätta in en del i fina, små ramar och hänga på väggen, sprida ut dem över ett skrivbord och sätta en glasskiva över så att de blir ett tjusigt skrivbordsunderlägg eller bara ha boxen stående i bokhyllan och ta fram ibland och titta på för att den är så söt.

För att ha chansen att vinna denna box går ni bara in härFacebooksidan för Volang och trycker på Gilla. Hur lätt som helst. Sprid gärna länken sen till vänner och bekanta så kommer vi upp i 150 st som gillar ännu snabbare. Väl där får ni ännu mer tips och inspiration och länkkärlek av mig och så ser ni ju de senaste uppdateringarna från bloggen först av alla.

Congrats to Josefin who is he winner of the lovely Lamaze elephant! When we reach 150 likes on Facebook some lucky reader wins this cute box filled with postcards from Puffin Books. So, go here, click on the like button and you might be the next one to win.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Cat

  Men hjälp, vilka galet fina saker du lyckas hitta överallt!

  • Haha tack vad snällt sagt. Ja det är lite av det bästa jag vet kan man säga:)

 • Sofia

  Ha ha, på tal om att vi alltid köper samma saker. Vem tror du kom hem med den där lådan efter sitt senaste Londonbesök?

  • Inte normalt alltså, inte normalt. Vi är ju typ tvillingar:) Men visst är den galet fin?

   • Sofia

    Det är du, jag och The Shining-brudarna. Den är galet fin, kanske nåt av det finaste jag har i prylväg. Längtar tills jag får en lägenhet och jag kan pryda en vägg med dessa.

 • Pingback: Om ugglor och Mini Empire. | Volang()

 • Pingback: …och vinnaren är. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar