Annons
Annons

…och vinnaren är.

Nu har vi kommit upp i över 80 stycken som gillar Volang på Facebook. Härligt. Tack alla ni fina som gillar. Grattis till Weronica Fremenius som blir den som vinner

Annons

det tjusiga kitet med fina askar och boken ”Sy!” av Cath Kidstson. Maila mig din adress så kommer det hemskickat till dig i nästa vecka!

När vi är uppe i 100 stycken är det dags för nästa vinst. Men vad det är kan jag inte avslöja för det är inte riktigt klart än. Men om nån dag eller så kommer den upp! Så länge: gilla mera vettja.

The winner of the lovely cit with cute boxes and the book Sew! by Cath Kidston is Weronica Fremenius. Congrats! Keep on liking the blog on Facebook and perhaps you’ll be the next winner.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar