Annons
Annons

Nytt och precis hur fint som helst på ELLE Decoration.

Jag är så himla glad över den nya fina designen som vi fått här på bloggarna på ELLE Decoration – som sajten och tidningen så fint heter nuförtiden. Älskar den nya, stora bildbredden! Som jag längtat efter att få ha större bilder här.

Annons

Hoppas ni också gillar. Känner mig så himla inspirerad nu till att blogga och fylla inäggen här med finheter. Som till exempel vilda buketter, ljuvliga rum och kaffekoppar med blå blommor på.

Nu ska jag måla pinnstolar och baka frökex så vi hörs mer i morgon.

Klicka på bilderna för att komma till källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Malin

  så himla fint och inspirerande!
  Fin kväll!

 • sofia på mokkasin

  Kolla vad fint!!! Supertjusigt! Hoppas allt är fint med dig och lilla familjen! Stor kram Sofia

  • Tack snälla fina du! Vi har det så bra så:) Kramar!

 • Det blev jättebra med ny design på sidan och bloggen. Kul med nytt.

  • Roligt att höra. Är själv himla glad över det!

 • Matilda

  Håller med, vilket lyft!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar