Annons
Annons

Teservisen SPM – nytt och fint från Rörstrand

I dagens inkorg hittade jag den här pärlan. Nämligen en nyhet från Rörstrand i form av en ny serie som de döpt till SPM – efter dess designer Signe Persson-Melin. Servisen är tillägnad alla tedrickare där ute och det känns ju helt rätt i tiden tycker jag (även om jag själv inte skulle byta ut mitt älskade kaffe mot te alltför många gånger).

RörstarndSignePersson_367_TIF

Tycker att den ser hur fin ut som helst!

Rolig bonusinformation är att designern Signe Persson-Melin inte bara är keramiker utan också Sveriges första professor i glas och keramik. Hur coolt? Älskar att man kan lära sig något nytt på pressutskick.

Hoppas ni har finaste kvällen!

Bild via Rörstrand.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar