Annons
Annons

Nytt och fint från Alcro

Alcros senaste pressmeddelande var ett färgstarkt och härligt sådant. Fastande lite speciellt för de här 3 bilderna som känns väldigt rätt i tiden – på ett bra sätt.

alcro

Superfin väggfärg som jag tänker mig gör sig bra i ett sovrum. Harmoniskt och härlig.

Annons

 

alcro 2015

 

Gillar också denna bild när man målat väggar och snickerier i samma nyans. Och så dörren i en annan. Väldigt effektfullt!

a4

 

Alla bilder från Alcro.

Tipstack till Husligheter!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar