Annons
Annons

Nystart på kontoret

Hittade de här galet inspirerande bilderna från IKEA Livet Hemma tidigare i dag. Kände på en gång hur sugen jag blev på att ta tag i kontoretVintagefabriken en gång för alla och de här bilderna gav mig verkligen en extra skjuts.

Annons

Vi håller på med en rejäl omstrukturering av lokalen just nu och jag tror det kommer bli superbra när det väl är klart. Men inspiration är alltså väldigt välkommet.

ikea livet hemma skrivbord

Älskar färgerna här. Snacka om att man lär få en energikick när man kommer till jobbet!

ikea livet hemma skrivbord

Är också väldig förtjust i den fina hyllan till höger jag tänker kan rymma såväl varor i butiken som inspirationstidningar och annat viktigt. Ganska så tjusigt inte sant?

Foto: Ragnar Ómarsson
Stylist: Anna Mårselius

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar