Annons
Annons

Nya favoritbloggar #2.

Här kommer del 2 av mina nya favoritbloggar. Tack vare alla er som tipsade mig! Hoppas ni också kan hitta en och annan ny favorit.

Sania Pell At Home

Engelsk inredningstylist och författare som bloggar om bland annat sina inspirerande jobb och sitt hem. Allt är inte jättefint (tycker jag) men det finns en hel del guldkorn. Som det här till exempel:

s1

 

Jennifer Stroud

Jennifer är en svensk fotograf och psykologistudent som bor i Edinburgh, Skottland. Hon tar ljuvliga bilder av sin vardag och sådant som är lite extra fint. Som till exempel höstlöv på marken, flera hundra år gamla hus och söta, sommarglada kalvar som rymmer. Dessutom har hon nyligen skrivit en himla bra fotoguide som även jag ska läsa och lära mig av. Plus att hon är galet vacker och har en väldigt inspirerande stil.

Another Side of This Life

Jag har i stort sett redan tipsat om den här bloggen tidigare i inlägget Det ljuvligaste hemmet i hela Göteborg? Där skrev jag nämligen om ett hemma-hos-reportage som gjorts hos Cattis, som skriver bloggen. På denna bildbaserade och poetiska blogg får man följa henne och familjen i och utanför hemmet – som för övrigt är en del av ett gammalt landstingshus. Bland Morristapeter, bokhyllor som når upp till taket och tavelväggar verkar inspirationen aldrig ta slut och i varje hörn döljer sig ett vackert stilleben. Missa inte!


Annons

translation

Thanks to you readers I’ve found so many new, lovely blogs! Here’s three of them.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Fru Vintage

  Tack för tipsen! Kul att hitta lite nytt;) Kramkram

 • Linnéa Bergqvist

  Verkligen en superbra fotoguide på Jennifers blogg! Blev lite extra peppad till att fota mer nu! Man hamnar ju i svackor ibland tycker jag… Tack för tipset!

  //Linnéa
  http://www.thewildrose.se -Bröllopsinspiration & blommor, tygbuketter, DIY mm

 • Bra tips!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar