Annons
Annons

Ny tapetkollektion av Ingela P Arrhenius

I går fick jag ett så fint mail i inkorgen. Det handlade om tapetföretaget

Annons

Photowall som nu lanserar tapetkollektionen Fabel – deasignad av den svenska illustratören och formgivaren Ingela P Arrhenius.

frames-beige-ingela-p-arrhenius-photowall

Inte nog med att tapeterna är fina som snus – det är Sofia Jansson med bloggen (och butiken) Mokkasin som stylat det. Och det blev ju hur fint som helst som ni ser!

jungle-green-ingela-p-arrhenius-photowall

Och precis som vanligt när Ingela har ett finger med i spelet är det fantasifullt, lekfullt och alldeles, alldeles underbart. Blir så inspirerad och peppad av att det finns så kreativa människor där ute!

town-blue-ingela-p-arrhenius-photowall

Kollektionen innehåller åtta fantasifulla motiv – alla med djur i huvudrollen. Tanken är att tapeterna i kollektionen Fabel ska passa i barnrummet och som ni ser finns det gott om detaljer i dem för att bygga nya godnattsagor kring, kväll efter kväll. Den översta tapeten här är helt klart något jag skulle kunna tänka mig i Chaplins barnrum någon gång framöver.

Snyggt jobbat Ingela! Och grymt fint stylat – som vanligt – Sofia.

translation

Yesterday I received such a nice email in your inbox. It is the wallpaper company Photo Wall which launches wallpaper collection Fabel – designed by Swedish illustrator and designer Ingela P Arrhenius. Aren’t they just lovely?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar