Annons
Annons

Africa –ny tapet från Mini Empire

Kolla vilken fantastisk tapet Mini Empire nyss släppt! Med det gulliga mönstret

Annons

Africa på som även – sedan tidigare – finns som poster.

Wallpaper-elephant

Hur gulligt som helst ju. Finns både i svart och ljust grå. Båda lika söta om ni frågar mig.

africa wood

Jag hittade även dessa förtjusande träleksaker när jag var inne och kikade runt lite på Mini Empires hemsida – även de nyheter för hösten 2014.

wooden blocks mini empire

Världsfint alltså. Det får bli dagens tips!

För övrigt håller jag som bäst på och fixar och donar lite inför Chaplins 1-årskalas som går av stapeln på söndag. Det ska bli himla kul! Och så känns det så stort på något sätt. Tänk liksom, hans allra första födelsedagskalas. För bara några månader sedan kändes det hur avlägset som helst att han någon gång skulle vara så pass stor som 1 helt år. Jag antar att man alltid kommer känna så i och för sig – för varje år som går – men just precis nu känns det i alla fall väldigt märkligt. Och fint och högtidligt på samma gång.

Hoppas ni får en fin fredagkväll!

translation

Check out what amazing wallpaper that the Swedish brand Mini Empire just released! With the cute pattern called Africa that also – previously – comes as a poster. Cute right? The wooden toys are also news for AW/14 and you can find them here

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar