Annons
Annons

Ny logga av Kajsa Wallin

Kolla kolla! Jag har fått en ny logga – och jag tycker om den så väldigt mycket. Det är världens bästa Kajsa Wallin som gjort den åt mig – och som vanligt när hon har ett finger med i spelet blir det så himla bra.

kajsa wallin

Hon är verkligen en sådan talang! Har ni inte upptäckt henne innan tycker jag verkligen ni ska kika in och ta del av hennes genialitet.

kajsa2

Kolla bara på de här klippdockorna. Så ljuvliga! Som sagt – har ni missat henne så kolla in. Och hoppas ni gillar loggan lika mycket som jag.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (14)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar