Annons
Annons

Ny favoritblogg #4.

Jag har – tro det eller ej – några favoriter kvar sedan jag bad er tipsa mig om era favoritbloggar. Himla härligt med inspiration som nästan aldrig tar slut tycker jag.

Nästa blogg ut – som flera av er tipsade om – heter Krickelin och skrivs av Kristin Lagerqvist.

k13

k12

Hon dokumenterar sig vardag med de finaste bilderna och både kloka och poetiska texter.

k10

k1

Bloggen Krickelin får mig att vilja börja på yoga, dricka färskpressade juicer och att skriva dagbok.

k7

k2

Att liksom börja om och bli en lite bättre människa.

k5

k4

Bli lite snällare mot mig själv, lite klokare och mer reflekterande.

k8

k9

Tre väldigt bra saker alltså. Så tack för det Kristin.

Missa inte denna fina inspirationskälla!

Alla fotografier har Kristin Lagerqvist tagit.

translation

My new favorite blog is called Krickelin and looks a little something like this. It’s both smart, poetic and beautiful and it makes me want to become a healthier and more reflective person. Don’t miss this lovely blog!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar