Annons
Annons

Ny (fast gammal) växasäng i Chaplins rum

För ganska exakt ett år sedan hade grannarna på gården mittemot utresning av sina källarförråd. Stora högar med bråte låg utslängt huller om buller och där fanns allt från gamla madrasser till trasiga leksaker och murkna bräder.

Annons

Jag spanade på den där högen från vår balkong och mitt i allt skräp tyckte jag mig se något som såg riktigt fint ut.

Jag fick kontakt med en dam som hade hand om utrensningen och fick okej för att komma över på deras gård och kika. David gick dit och drog fram det som jag trodde mig ha sett – en superfin växasäng från (uppskattningsvis) 1940-talet. Lite sliten och i behov av en tvätt och lite målning men ändå i fint skick. Snacka om tur!

chaplin-säng2

Och nu – ett år senare – är  Chaplin så pass stor att han kan sova i växasängen. Så häromdan bar vi ner den från vinden, slipade den med sandpapper och målade den sedan i en lite mörkare, grå nyans som går bra ihop med de färger vi har i hans rum.

chaplin-säng

Ganska så bra grej det där med återanvändning alltså.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Elin

    Alltså, så snyggt att jag smäller av!! Har letat hela sommaren efter en växasäng till våran son, får hålla tummarna att det snart dyker upp en här, för nu längtar jag bara mer att få inreda med en säng i hans rum! 🙂

    • Tack snälla Elin vad gullig du är! Ja men de dyker ju upp då och då så jag håller tummarna för att ni får tag på en snart:)

  • Emilia Leide

    Men gud! Ibland ska man ha himla tur alltså. Så fin. Kram

    • Eller hur? Kul att du gillar! Kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar