Annons
Annons

Ny bloggranne i Anna Malmberg och Northern Delight.

Har ni sett att vi fått en till blogg här på ELLE Decoration? Det är underbara Anna Malmberg som flyttat in och nu bloggar både här och på ELLE.se. Så himla roligt tycker jag eftersom jag älskar Annas fotografier och hennes smak och stil i stort.

Annons

Hennes nya blogg heter Northern Delight och ser ut lite såhär:

Northern Delight är ett måste på era bloggrundor framöver helt enkelt!

Alla fotografier har Anna Malmberg tagit.

translation

I have a new blog neighbour here on ELLE Decoration. Her name is Anna Malmberg and she writes a blog called Northern Delight. It’s very, very beautiful and I’m sure you’ll like it too!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar