Annons
Annons

Nu längtar jag till Paris.

Efter att ha läst Mokkasin-Sofias inlägg om tips på restauranger och fik i Paris, längtar jag dit så himla mycket. Kan inte sluta tänka på hur det känns att stiga ut på gatan utanför hotellet på morgonen, på hur frasiga croissanterna  och på hur vackert livet känns när jag är där. Åh. Längtar var ordet.

Annons

tips på restauranger i paris

tips på restauranger i paris

tips på restauranger i paris

tips på restauranger i paris

tips på restauranger i paris

Här kan du läsa hela Sofias grymma tipsinlägg om Paris.

Alla bilder av Sofia Vusir Jansson.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar