Annons
Annons

Nu är det jul!

Nu är det ju faktiskt jul på riktigt hörrni. Fjärde advent igår, lilljulafton i dag och julafton i morgon. Jag önskar er fina dagar och att ni får allt ni önskar er. Materiellt så klart – men kanske mest ändå – sinnligt.

Annons

Det där lugnet, den där gemenskapen och de där skratten.

 ju1

Själv firar vi julafton två dagar i rad i år. Lille Chaplins första jul. I dag ihop med min familj hemma hos min syster och i morgon ihop med min killes familj ute på Värmdö. Det ska bli hur fint som helst.

ju2

Jag har klätt upp Chaplin i sjömanskostym dagen till ära och själv har jag satt på mig läppstift och min bästa klänning.

ju4

Ser fram emot att bara få ta det lugnt och andas och äta massor av goda saker.

 ju3

 God Jul på er!

Vi hörs i dagarna.

translation

Merry Christmas to you all! This year I will celebrate Christmas two days in a row. Today with my family and tomorrow with my boyfriends’ family. And also it’s the first  Christmas for my son Chaplin. I’m really looking forward to calm days with lots of food and laughters.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar