Annons
Annons

November hos Toast

I vanlig ordning tycker jag att engelska webbshopen Toast sätter stämningar så fint. Som de senaste bilderna från november under sektionen House & Home. Mjuka, dova färger på vacker keramik och mjuka textilier.

Annons

Ett bra sätt att börja en ny vecka på. Dessutom en så späckad som den här jag har framför mig.

t3

t2

t4

t5

t6

t7

För övrigt är jag extremt sugen på julen nu och kan inte riktigt vänta tills jag får hänga upp adventsstjärnorna. Hur känner ni? När får jag börja blogga om julen tycker ni?!

translation

As usual, I think the English webshop Toast sets the mood so nicely. As the latest photos from November in the section House & Home. Soft, muted colors of beautiful pottery and soft fabrics. A good way to begin a new week on. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • hanna

    Ja julen!!!

  • Frida

    Jag är en riktig julnörd så jag tycker att har man passerat sista oktober i almanackan är det bara att köra! Man måste ju hinna förbereda sig innan första advent. 😉 Å andra sidan är jag helt efter med allt i år och har fortfarande tunna sommargardiner uppe i köket…

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar