Annons
Annons

Notpapper, ballerinor och vattenfärg.

I Etsy shopen Art Enchanted Woods, som är systrarna Julia and Evelyn från Skottland, hittade jag de här superfina illustrationerna gjorda på gamla notpapper och sidor ur en diktbok. Gillar verkligen idén! Jag har alltid haft en grej för ballerinor, notpapper och vattenfärger så det här blir som en perfekt kombination. Ta en titt där för mer inspiration vettja.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar