Annons
Annons

Några ord om en viktig sak.

I går var det ju internationella kvinnodagen. Tyvärr hade jag inte en enda minut över för att skriva ett klokt och inspirerande inlägg om det men som tur var fanns det många andra som gjorde det. Emma till exempel. Den 8 mars förra året däremot, passade jag på att skriva några lovord om kvinnor jag beundrade här. Och det håller jag fortfarande fast vid – i allra högsta grad.

Jag vill också passa på att att tacka er som läser min blogg och driver bloggar själv (vilket till 99% är kvinnor). Jag tror faktiskt att vi bidrar lite grann varje dag till ett bättre och sundare klimat genom att vi delar med oss till varandra av vår glädje och våra sorger, våra vinster och våra förluster. Jag tror också att vi blir lite starkare för varje peppande ord vi får – och ger – varandra. Så hurra för oss!

Annons

Yesterday, it was International Women’s Day. Unfortunately, I had not a single minute over to write a wise and inspiring post about it but luckily there were many others who did. Emma for example. On March 8, last year I took the opportunity to write a few words of praise about women I admired here. I hope you had a good day and that you felt proud to be a women, even if it is a man’s world out there.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Läste det inlägget du skrev förra året. Så. Himla. Fint. Tjejer borde stötta andra tjejer långt mycket mer än de gör.

  • Queen of Kammebornia

    Hurra! Och vilken fantastisk bild. Jag får liksom lust att gå och klä upp mig och koka lite te. Kram!

  • Så sant, dessutom så kostar det inget att läsa andra eller skriva själv. Den nya tidens gratisnöje! //sanna

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar