Annons
Annons

Några glimtar från min midsommar.

Min midsommar spenderades som ni kanske vet på en innergård i Midsommarkransen. Solen sken och Emma och

Annons

John hade dukat upp så himla fint bland syrenbuskar och kulörta lyktor.

Alla hade bidragit till den traditionella sillunchen.

Det var färskpotatis, gräddfil, sill i massor, lax, västerbottenostpaj och mycket mer.

isolde

Lilla Isolde var där. Iklädd vintageklänning från Vintagefabriken och midsommarkrans.

Hur gott som helst.

Hela innergården grönskade och det doftade av jasmin och sommar.

volang-linda

Jag var nöjd.

Jordgubbarna stod på rad.

Och Anne Grönkulla var med på ett hörn.

Även Emma var där så klart.

Efter maten åt vi jordgubbstårta, spelade kubb och åkte rutschkana. Sen blev det grillning, snapsvisor och tårta igen (!). Tyvärr lyckades jag inte få en bild på den dära pavlovan med citrongrädde som jag bjöd på eftersom det var väldigt mörkt då. Men jag kommer göra om den snart igen! Den blev nämligen en succé – väldigt skoj.

Hoppas ni också hade en fin midsommar!

This is what my Midsummer looked like. Strawberries, sunshine and lots and lots of herring with lovely friends.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar