Annons
Annons

Några bilder från min tisdag.

Jag är ledsen för dålig uppdatering här just nu. Det är så mycket som ska hinnas med, väldigt kul saker i och för sig men ändå. Det där med att dygnet borde ha fler timmar kan jag verkligen hålla med om dessa dagar. Så här såg i alla fall en del av min tisdag ut genom Instagram där jag är lite mer aktiv (jag heter volanglinda för er som vill följa mig). Den bestod bland annat av  Lakritskonfekt i vintagekoppar, Stockholms gator i kvällssolen och Martinis på ett tak med utsikt över vattnet. I morgon kommer en längre rapport!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar