Annons
Annons

Något att se fram emot

I dag – om exakt två veckor – befinner jag mig på ett flott ställe. Nämligen på Operaterassen här i Stockholm där årets  ELLE Decoration Design Awards går av stapeln. Förra året hade jag den stora äran att få gå dit ihop med underbart varma, kloka och snälla Nanna på Så fint jag vill (tänk att det bara gått ett år Nanna – det känns som tre minst!) och i år ska jag minsann få gå dit med ett helt gäng.

Annons

Bland annat Ida, Anna och Agnes som alla bloggar här på sajten. Blir starsturck bara jag tänker på det haha.

elle-decoration-design-awards-2015

Något att se fram emot i mörka februari helt klart.

translation

Today – exactly two weeks from now- I will find myself in a posh place. Namely, at Operaterassen here in Stockholm where this year’s ELLE Decoration Design Awards are to be held. Last year I had the great honor to go there together with wonderfully warm, wise and kind Nanna and this year I will have a whole bunch of lovely people at my side and Ida, Anna and Agnes – who also blogs here on the site – are some of them. Something to look forward to!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar