Annons
Annons

Något att fira.

I dag öser regnet ner över Stockholm och det är så där rått och kallt att man vill vira en filt om sig och inte gå utomhus en minut. Men jag är liksom inte så brydd över det hela. Jag är nämligen på ett strålande humör i dag.

fir1

Så där så att jag vill baka världens största bakelser…

fir1

…blåsa upp hundratals ballonger och släppa dem mot himlen. Ja men nästan i alla fall.

fir3

I natt sov Chaplin nämligen HELA natten och därmed gjorde jag också det. För första gången på jag inte hur många nätter (han är 6 månader nu) slapp jag vakna och gå upp och göra mat och söva och hela den där baletten. Obeskrivligt skönt var det och obeskrivligt glad är jag.

Nu är det bara till att hålla tummarna för att det här inte var en engångsföreteelse. Men jag tror liksom inte det. Jag har det på känn att det är en ny tid nu. Och SOM jag gillar den.

Klicka på bilderna för att komma till källan.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar