Annons
Annons

Morgonstund har guld i mun

Har en så lyxig morgon i dag. Barnet och mannen sover ute på Värmdö hos svärföräldrarna och jag har fått sova tills jag vaknade av mig själv (!) och nu äter jag frukost ensam i lugn och ro. Med duk på bordet och allt haha.

morgon1

Ibland så är det de där små sakerna som är det härligaste.

morgon2

Önskar er en härlig söndag!

translation

I wish you all a lovely Sunday. I’ve started mine with coffee and a brand new issue of ELLE Decoration. Alone. My son and boyfriend are away for the day so it’s so calm and quiet here. Kinda nice for a change, even if I – o course – miss them a lot. But sometimes it’s the small things that matters… 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar