Annons
Annons

Moonrise Kingdom.

Jag är så himla sugen på att gå och se Wes Andersons senaste film Moonrise Kingdom. Ska försöka hinna det i helgen tänkte jag. Förutom den självklara anledningen att Wes Anderson är geni som gjort fantastiska filmer som  The Royal Tenenbaums och Darjeeling Limited är det ett gäng grymma skådespelare som är med i den. Dessutom utspelar den sig under mitten av 60-talet och är full av inredning och kläder från denna tid vilket jag gillar. Koffertar, gamla kartor, klänningar med raka snitt och runda kragar, knästrumpor… Ja ni fattar, jag måste se den! Hoppas ni får en bra helg nu.

Annons

 

 

 

This weekend my plan is to go to the movies to see the new Wes Anderson movie. I’m pretty sure I’ll love it, it looks really pretty.

Alla bilder från Imdb/All pics from Imdb

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: vo[email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar