Annons
Annons

Mokkasin-Sofias hem hos Design Sponge

Bjuder på lite ögongodis så här på måndagskvällen. Från hotellrummet i Paris med ett 10-pack (!) macaroons på ena sidan av mig och ett glas vin i andra. Värre kan man ha det.

Snubblade nämligen över massvis av fina bilder från Mokkasin-Sofias hem som sajten Design Sponge postat för ett tag sedan.

Annons

Och som ni säkert vet vid det här laget är Sofias hem något av det finaste jag vet så det här var ju liksom världens bonus. Att få se det från lite nya vinklar och vrår. Och självklart vill jag dela allt det tjusiga med er.

1

3

5

7

9

131

15

16

17

19

21

22

Hur fint?

Alla bilder av Sofia Jansson. Fler finns hos Design Sponge i inlägget Scandinavian styling in a Swedish Homestead.

Au revoir!

translation

Lovely pics from one of the most beautiful homes I one. Namely the one that belongs to Sofia Jansson. Published at Design Sponge.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Karin A

    Helt ljuvliga bilder från ett magiskt hem! Och vad underbart det låter att ligga på sängen med macaroner och vin. 🙂 Njut!

    http://www.karinafotografi.se/

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar