Annons
Annons

Möhippor, vintage barnkläder och lite till på Vintagefabriken.

Trots att jag just nu är mammaledig har jag fortfarande en fot kvar i min kära Vintagefabrik. Det är ju inte som ett jobb egentligen (för det mesta i alla fall). Det är liksom lite för kul för att kunna kallas ett jobb tycker jag.

Annons

Att få gå till världens finaste lokal – där dessutom några av ens bästa  kompisar sitter – och att få planera roliga projekt, resor och evenemang ihop kan väl inte vara ett jobb heller?

barnkläder vintage vintagefabriken

I dag tog jag med mig lille Chaplin dit och så fick han busa lite med mig och Lollo när grymma Isabelle stod bakom kameran.

barnkläder vintage vintagefabriken

Då såg det ut lite så här.

barnkläder vintage vintageparty

Och så här.

 möhippa vintage vintagefabriken

Just nu håller vi också på för fullt att ta emot bokningar på möhippor. Vintagefabriken anordnar nämligen möhippor på olika teman – i sann vintageanda så klart.

möhippa vintage vintagefabriken

Där får man bland annat dricka champagne serverade av de här galningarna, pyssla ihop finheter till bröllopet eller lära sig fixa tjusiga vintagefrisyrer.

möhippa vintage vintagefabriken

Om det och lite till kan man läsa på vintagefabriken.se.

Alla bilder har Isabelle tagit.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Madeleine

    Men åh va gullig och charmig Chaplin är!

  • Chaplin kan vara det sötaste jag sett någonsin!

  • Chaplin är ju helt galet söt!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar