Annons
Annons

Boktips: Modern vintage style.

En av mina absoluta favoritstylister Emily Chalmers har, tillsammans med en av mina bästa fotografer Debi Treolar (bara en sån sak)  nyligen gett ut en bok jag fick syn på i London. Jag hade redan så mycket i mitt bagage att jag inte kunde köpa den där och då, men jag beställde den igår faktiskt.

Annons

Den heter Modern Vintage Style och är uppföljare till Modern Flea Market Style från 2005. Boken är full av fina detaljer, färger, personliga och roliga lösningar och en massa, vackra vintageprylar och i mina ögon är varenda sida i den helt magisk. Det får blir dagens boktips helt enkelt. Här är ett litet smakprov på hur den ser ut:

Jag skulle själv aldrig kunna ha såhär mycket mönster och färger men jag gillar att tänka att jag skulle kunna och jag älskar att bara ta in känslan och energin det ger.

Gulligt.

Älskar collaget på väggen med alla vykorten i vintagestil.

Kolla koffertarna till höger, en galen idé men ack så fint.

Böcker i inredningen funkar alltid tycker jag, ju fler desto bättre.

Foto: Debi Treloar via Oh Joy! och Bright Baazar.

Here are some pictures from a book I saw in London and which I ordered the other day. I’m totally in love with it since I love the vintage style and also the stylist, Emily Chalmers, is one of my favorites and so is the photographer Debi Treloar. The book is called Modern Vintage Style.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • njutbarating.blogspot.com

  oj så mycket härliga bilder!!! Kram

 • Fina bilder! Är det din kompis som jobbar på Jerns? Det är inte där jag jobbar, men jag sökte jobb där 🙂 Fick jobb i en annan skobutik. Ja, världen är allt bra liten! Kul att hitta dig på Pinterest också! Kram.

  • Ja det är det. Okej jag trodde det var hennes butik:) Kul att du fick jobb i alla fall. Ja, detsamma! Pinterest är verkligen himla fint. Kram.

 • Joanna Grubbström

  jamen åh så jäkla snyggt!
  jag gillade särskilt bilden med sängen, och den blommiga soffan.

  • Sängbilden är min favorit med! Vill ha såna där kuddar.

 • Pingback: Boktips: Homestyle Spun. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar