Annons
Annons

Mintgrön pinnstol in the making.

I dag fick jag äntligen ändan ur och gick till en färgaffär och köpte mig en burk färg. Mintgrön. Ska nämligen måla en pinnstol som jag använder som sängbord i den färgen. Vårt sovrum är i stort behov av lite färg för tillfället så jag tror det kommer bli ett fint inslag.

Annons

Jag har siktat in mig på färgen på byrån på bilden här. Den är perfekt (och lånad från Mokkasin).

m

Häromdan köpte jag också en gammal vagga från bästa Vintagefabriken som fått flytta in i sovrummet. Den ska jag bädda snart och sen visa er tänkte jag. Superfin är den! Känner mig väldigt peppad på att piffa och göra om lite här hemma nu. Vissa skyller det på hormonerna och kallar det för att man vill ”boa” innan bebisen kommer. Jag är ganska skeptisk till allt det här med vad hormoner gör och inte gör och ser det som ett karaktärsdrag som jag nu har tiden att få utlopp för. Härligt är det oavsett.

translation

Today I finally got my act together and went to a paint shop and bought me a can of paint. Mint green. I will paint a wooden chair that I use as a bedside table in that color. Our bedroom is in great need of some color at the moment so I think it will be a nice feature. Like in the picture above, taken from Mokkasin.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • http://vardagskonst.se

    Den färgen skulle jag kunna tänka mig på en byrå här hemma som målades i en alldeles för stark turkos häromdagen…tack för tipset!

  • Fru Vintage

    Åh så fint! Och roligt att fixa för lilla bäbisen:) Lycka till! Kram Fru Vintage

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar