Annons
Annons

Minnen.

Klockan är ganska sen men jag är inte riktigt redo för att sova än. Jag är nyss hemkommen från bästa Emmas releasefest för hennes, Sarah Wings och Martina Anakarfyrs finfina bok Vintagefrisyrer och är liksom fortfarande kvar i festkänslan.

Annons

Den här dagen har dessutom varit lite speciell.

t2

Jag har på något sätt återupplevt – i tankarna – hur den här dagen såg ut för precis exakt ett år sedan. Den 27 mars 2013. Dagen då boken Vintageparty släpptes och allt det där som vi jobbat så hårt äntligen fanns på riktigt. Och till allmän beskådan.

t1

Och så tänkte jag på dagarna, veckorna och månaderna som går. På vilka vi blivit under den här tiden och på vilka vi var då. Hur saker och ting blir. Hur livet skakar om oss och bygger upp oss och kastar omkull oss igen. På sådant som är orättvist och underbart och oförklarligt.

t3

Och så blir jag bara så himla tacksam och rörd mitt i alltihop. Och lite oförmögen att knyta ihop säcken. Så där som det kan vara när klockan är nästan natt. Men i vilket fall. Tack för att ni läser och tack för att ni hejat på mig när jag behövt det. Genom boksläpp, sorger, foglossning, butiksöppnande, Chaplins ankomst och annat viktigt och världsomvälvande. Och god natt.

Klicka på bilderna för att se källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Emilia Leide

    Så fint skrivet. Det är en sån ynnest att få följa med i ditt liv och din vackra vardag! Kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar