Annons
Annons

Mina favoriter på Elle Decoration Design Awards

I går – på Elle Deceoration Design Awards (som var den bästa hittills i mitt tycke) avslöjades det vilka som vann de fina utmärkelserna. Det är alltid kul att se vilka man känner igen och att höra hur juryn tänkt.

Annons

I år var det flera stycken som jag kände till sedan innan och det är ju alltid skoj. Kan erkänna att jag inte är den bästa på att hålla koll på designvärlden. Jag har ju liksom min nisch som jag trivs himla bra i och det räcker bra. Så därför var det extra kul när 3 designers som jag faktiskt hade koll på – och gillar – gick och vann i går.

Här kommer mina tre favoriter:

design1

Monica Försters service Inwhite/inblue för Rörstrand fick pris för Årets Produkt för det dukade bordet. Dessutom vann Monica priset som Årets designer. Kul!

design4

Littlephant_Fruitgarden_Yellow_closeup_LOW_RES

Fotograf Frida Ström

Sprudlande – och superbegåvade –  Camilla Lundsten (Littlephant) vann priset för Årets Textil för det härliga trycket Fruit Garden. Roligt med lite färg i ett sånt här sammanhang tycker jag.

Årets_möbel

Min tredje favorit är den magiska Glimmer Bureau av Ania Pauser för Klong. Den var ungefär tusen gånger finare i verkligheten än på den här bilden. (Tycker för övrigt att det är väldigt trist när inte företag förstår vikten av att ha snygga produktbilder). Supervacker, nyskapande och samtidigt klassisk.

Några bilder från galan kan jag tyvärr inte bjuda på. Jag hade alldeles för trevligt. Hoppas på att Anna har ett gäng bilder att leverera i veckan.

Tack snälla ELLE Decoration för en fin kväll!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar